søndag den 15. august 2010

ByJezz

Det svenske mærke ByJezz vandt i 2008 for sveriges bedste børneprodukt, for deres inovative bodystockings, som hedder CheckMe.
CheckMe har den fordel at de kan bruges længere end normale bodyer fordi der er 2 rækker knapper mellem benene og der er på de langærmet lavet et smart system så ærmerne kan foldes op, så jo større baby bliver jo længere bliver ærmerne også. Dermed sikre man super god pasform i rigtig lang tid.

CheckMe har også en smart åbneing bag på body'en så det er nemt at tjekke om bleen skal skiftes uden, at rive bukserne halv af din baby, hvilket jeg synes er en stor fordel.

Ud over at de kan bruges i lang tid arbejder ByJezz også for at alt er økologisk, og deres fabriksarbejdere har gode arbejdsvilkår vilkår.

ByJezz laver også ammetæpper som er økologiske, og giver mulighed for at amme offentligt uden at flashe alle som gå forbi. Ammetæpperne kan også bruges som babytæppe i barnevognen og er derfor nemme altid at have med.

ByJezz kan blandt andet købes på http://www.morogbaby.com/ hvis man vil købe dem på nettet, ellers sælges de også i Lianen børnetøjs forretning, de er dog billigere på nettet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar